Nurkić bi u Partizan!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2015, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nurkić bi u Partizan!

Izabran je kao 16. pik na NBA draftu od strane Čikago Bulsa. Prosleđen je u Denver, a mnogi su očekivali da će se njegove role svoditi pod kategoriju "epizodnih". Oduševio je sve i izborio se za odličnu minutažu, s obzirom da igra ruki sezonu. Jusuf Nurkić, nekadašnji centar Cedevite, prosečno beleži 7.2 poena i 6.7 skokova za oko 20 minuta na parketu u dresu Nagetsa.

Međutim, ono čime je "čačnuo" košarkašku javnost u Srbiji jeste izjava da da će jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dana obući dres Partizana, "bar zbog publike"...

- Pratim Partizan koji prolazi kroz težak period i to odavno nije više samo sport. Međutim, uz publiku kakvu Partizan ima teško je propasti i siguran sam da će uskoro biti onaj stari. Mislim da bi samo zbog navijača trebalo da bude pozvan u Evrolligu, jer verujem da je to najbolja publika na Balkanu i šire. I kada sam sa Cedevitom pobedio prošle godine u poluifinalu ABA lige očekivao sam da će Partizan igrati u Evroligi - rekao je Nurkić za "Bic".

Momak rođen u Tuzli svakako je bio želja navijača. Ovoga puta, odlučio se za krupniji zalogaj (NBA), ali...

- Verujem da ću jednog dana doći u Partizan, ali pre toga sam siguran da ću se vratiti i u Zadar i to u najboljim godinama, jer je to moj klub i dao mi je najviše. Obećao sam im to. Nestrpljivo čekam taj dan, jer bez njih, bez grada i ljudi u njemu moja karijera ne bi bila ovakva. Ali isto tako jednog dana ću doći i u Partizan, bar zbog "grobara" - dodao je centar Denver Nagetsa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.