Novosti: Bjeković predsednik Partizana

Izvor: B92, 30.Maj.2016, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: Bjeković predsednik Partizana

Prema pisanju ’Novosti’, Nenad Bjeković bi trebalo da postane predsednik, a Ivan Ćurković počasni predsednik FK Partizan.

To je navodno kompromis do kojeg su došle dve strane koje su napravile pravi cirkus na Skuptšini kluba.

Ukoliko se to obistini, Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Vladimir Vuletić će ostati bez funkcija u klubu. Sastanku koji je održan u ponedeljak na Terazijama sa Slavišom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kokezom prethodio je navodno i sastanak jedne i druge frakcije crno-belih.

Tamo je prihvaćen predlog Bjekovića o novoj izbornoj Skupštini, ali i podeli fukcija u budućoj upravi.

Potpredsednik kluba bi trebalo da bude Mile Jovičić, Žarku Zečeviću će takođe biti ponuđeno mesto potpredsednika, dok će Marko Vjetrović biti generalni direktor, a Ivan Tomić će ostati na klupi.

„Verujem da ćemo uskoro izaći sa rešenjima za dobrobit Partizana. Nismo sada ništa predlagali, pa ni Ćurkovića za počasnog predsednika, imaćemo novi sastanak u četvrtak, posle njega moći ćemo nešto više da kažemo. U svakom slučaju, zadovoljan sam ovim sastankom“, kratko je prokomentarisao Bjeković.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.