Novo saopštenje iz Vojvodine - Sever besplatan, Grobari mogu samo na Jug

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2017, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo saopštenje iz Vojvodine - Sever besplatan, ''Grobari'' mogu samo na Jug

Iako se još uvek smenjuju reakcije posle sinoćnje prvenstvene utakmice, u Novom Sadu su već okrenuti narednom dvoboju sa crno-belima - u polufinalu Kupa.

Partizan je sinoć posle velike borbe savladao Vojvodinu sa 1:0, ali Novosađani imaju razloga za optimizam posle onoga što su sinoć pokazali u Humskoj.

Izuzimajući kiks na samom početku meča, kada je Đurđević postigao jedini gol, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipa Vojvodine je tokom čitavog meča delovala veoma organizovano i borbeno, pa napadački trio Partizana Leonardo-Tavamba-Đurđević nije imao mnogo prilika da ugrozi gol golmana Rockova.

Nažalost, posle mega se više priča o nerazumnim skandiranjima grupe navijača Partizana, zbog čega je uprava Vojvodine u znak protesta napustila ložu stadiona u Humskoj, a posle meča izdala i saopštenje tim povodom.

--

Skandalozni povici u Humskoj, uprava Voše napustila stadion i poslala ozbiljnu poruku! https://t.co/xJ0YEkjlo7

— Sportske.net (@sportske) April 22, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.