Novi Pazar počinje pripreme za sezonu

Izvor: B92, 13.Avg.2016, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar počinje pripreme za sezonu

Odbojkaši Novog Pazara počeće u ponedeljak pripreme za novu sezonu, a trener superligaša Saša Stefanović najavio je više kontrolnih utakmica.

"Bazični deo odradićemo u Novom Pazaru, u dvorani Pendik i teretani imamo sve neophodne uslove. Tokom septembra odigraćemo veći broj kontrolnih utakmica, možda i neki turir, da bi od ove izmenjene ekipe napravili skladnu celinu", rekao je Stefanović.

Novopazarce je nedavno pojačao doskorašnji srednji bloker >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizana i potencijalni reprezentativac Srbije Dušan Lopar (25 godina, 204 centimetra), a očekuje se da će na poziciji primača zaigrati bivši član Spartaka iz Ljiga Marko Radosavljević (21, 195).

Klub je ranije dogovorio saradnju sa tehničarom Lukom Šormazom (Budvanska rivijera) i povratnikom iz Turske na mestu korektora Irfanom Hamzagićem (Torul Genčlik).

S druge strane, u švajcarsku Lozanu otišli su Radiša Stevanović, Milorad Kapur i Strahinja Brzaković, a ekipu su napustili još Nemanja Stevanović (Banatul Karansebeš, Rumunija), Uroš Bulatović (Mladi radnik), Duško Novoselac i Branislav Radović.

"Nadam se da ćemo uspeti da se još malo pojačamo da bi nadomestili odlaske, ali najbitnije je da stvorimo tim. Biće tu i puno mladih igrača, koji će pokušati da se nametnu", naveo je Stefanović, koji je pre dva meseca na klupi Pazaraca nasledio Milana Gršića.

Odbojkaška Superliga Srbije počeće 14. oktobra, a Novi Pazar će se od 7. decembra takmičiti i u evropskom Kupu CEV.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.