Novi Pazar i Partizan igrali nerešeno

Izvor: NaDlanu.com, 03.Mar.2012, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar i Partizan igrali nerešeno

Fudbaleri Novog Pazara odigrali su u subotu na svom terenu nerešeno 1:1 sa Partizanom, u utakmici 16. kola Super lige Srbije kojom je počeo prolećni deo sezone.

NOVI PAZAR, 3. marta 2012. (Beta) - Novi Pazar je poveo u 20. minutu golom zimskog pojačanja Admira Raščića, a konačnih 1:1 postavio je Lamin Dijara na početku drugog poluvremena.Golu Raščića prethodila je odlična šansa za Partizan, ali je golman Pazaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Vladan Djogatović sprečio pogodak posle odlične šanse koju je imao Nemanja Tomić nakon dobre akcije Stefana Babovića i Zvonimira Vukića,Novi Pazar je poveo posle velike greške golmana Partizana Vladimira Stojkovića i štopera Ivana Ivanova. Emir Lotinac je centrirao sa leve strane, a igrači crno-belih su "zaboravili" Raščića koji je u 20. minutu neometan iz peterca glavom loptu ubacio u gol.Crno-beli su izjednačili u 48. minutu kada je posle centaršuta Aleksandra Lazevskog Vukić ostavio loptu Vladimiru Miljkoviću koji je loše šutirao, ali je lopta nekako stigla do Dijare koji je ostao sam na petercu i loptu poslao u prazan gol.Gosti iz Beograda kontrolisali su utakmicu, bili bolji sve vreme, a posle izjednačenja imali su nekoliko odličnih prilika da preokrenu rezultat, međutim golman Đogatović je dobro branio.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pobedila Spartak golom Evandra

Izvor: Beta, 03.Mar.2012

BEOGRAD, 3. marta 2012. (Beta) - Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u subotu uveče na svom stadionu Spartak iz Subotice sa 1:0, u utakmici 16. kola Super lige Srbije kojim je počeo prolećni deo prvenstva.

Nastavak na Beta...

Grant debitovao bodom u Novom Pazaru

Izvor: TvojPortal.com, 04.Mar.2012, 00:40

Izvor: vesti online. Fudbaleri Novog Pazara odigrali su danas na svom terenu nerešeno 1:1 sa Partizanom, u utakmici 16. kola Super lige Srbije kojom je počeo prolećni deo sezone.. Domaće je u vođstvo doveo Admir Raščić u 20. minutu, da bi Lamine Dijara na startu drugog poluvremena doneo remi...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.