Novi Pazar - Partizan bez Grobara!

Izvor: Studio B, 27.Nov.2014, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar - Partizan bez Grobara!

Iz bezbedonosnih razloga, navijačima Partizana zabranjen je odlazak u Novi Pazar.

Derbi utakmica 14. kola fudbalske Superlige Srbije između Novog Pazara i Partizana iz bezbednosnih razloga igraće se bez prisustva gostujućih navijača.

"U skladu sa preporukom MUP-a fudbalski klub Novi Pazar organizovaće utakmicu bez prisustva gostujućih navijača, što znači da nećemo obezbediti deo tribine za >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << njih, kao i da nećemo prodavati karte za gostujuće navijače", izjavio je Tanjugu generalni sekretar Pazaraca Redžep Korać.

Duel u Novom Pazaru proglašen je za utakmicu "visokog rizika" zbog tenzija koje su se podigle nakon ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu uoči utakmice košarkaške Evrolige protiv Galatasaraja, a sve zbog činjenice da su navijači Novog Pazara u prijateljskim odnosima sa turskim klubovima.

Iz tih razloga odložen je i duel prethodnog kola Superlige između Voždovca i Novog Pazara, koja je trebalo da se igra u Beogradu.

Utakmica između Novog Pazara i Partizana na programu je u nedelju od 13 sati.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.