Novčane kazne za Partizan, FMP i Dejana Milojevića

Izvor: RTS, 31.Maj.2016, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novčane kazne za Partizan, FMP i Dejana Milojevića

Košarkaška liga Srbije (KLS) novčano je kaznila klubove i igrače FMP-a i Partizana, kao i trenera Mega Leksa Dejana Milojevića zbog tehničkih grešaka u utakmicama polufinalnih serija plej-ofa.

Kako se navodi u saopštenju KLS, FMP je kažnjen sa ukupno 84.000 dinara, Partizan sa 24.000, a Milojević sa 36.000.
Košarkaši >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << FMP-a Aleksandar Bursać i Filip Čović kažnjeni su sa po 12.000 dinara zbog dobijenih tehničkih grešaka na utakmici sa Partizanom. Klupa ekipe iz Železnika kažnjena je sa 24.000 zbog dobijene tehničke greške, što je bio njen drugi ponovljeni prekršaj, a zatim i sa 36.000 dinara, zbog tehničke greške, što je treći ponovljeni prekršaj.
Košarkaš Partizana Novica Veličković kažnjen je sa 12.000 zbog dosuđene tehničke greške, a istim iznosom kažnjena je i klupa crno-belih.
Trener Mega Leksa Dejan Milojević kažnjen je sa 12.000 dinara zbog teničke greške na utakmici sa Crvenom zvezdom, a zatim i sa 24.000 zbog drugog ponovljenog prekršaja.
Košarkaši Partizana i FMP-a sutra od 21 čas u hali "Aleksandar Nikolić" igraju treću polufinalnu utakmicu plej-ofa Superlige Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.