Ninković besan: Došli ovde da laju

Izvor: B92, 22.Avg.2014, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninković besan: Došli ovde da laju

Fudbaler Partizana Nikola Ninković posle meča sa Neftčijem uzvratio je navijačima koji su mu zviždali tokom utakmice sa Neftčijem u prvom meču plej-ofa za LE.

"To su dresirani ljudi koji ne smeju kod kuće da laju pred ženama i devojkama, pa su došli ovde da laju. Nama je najlakše, treba i dalje da nam zvižde, neka nam i dalje tako pomažu. Hvala jugu i Zabranjenima, oni su od početka bili uz nas", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Ninković posle pobede 3:2.

Golman Milan Lukač kazao je da je pobeda najbitnija.

"Bili smo dekoncentrisani u prvih 20 minuta, ali smo pokazali karakter. Stvorili smo mnogo šansi, ali je u ovom trenutku najbitnija pobeda. Imamo aktivan rezultat, Nefči je dobra ekipa, ali mislim da smo kvalitetniji i da ćemo da prođemo", rekao je Lukač.

Vojislav Stanković se već sprema da napusti klub, ali želi da igra u revanšu.

"Ništa još nije gotovo. Očekujem da ću igrati u revanšu, mislim da ću da se dogovorim nešto sa upravom. Trenutno sam najbliži Palermu, koliko znam, ostali su neki detalji, ali moraću da ostanem koncentrisan na revanš", rekao je Stanković.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ninković pljuvao po navijačima, Lukač zadovoljan, Stanković oprezan

Izvor: HotSport.rs, 22.Avg.2014

Mladi fudbaler sredine terena Partizana Nikola Ninković, konstatno prnalazi načine da dođe u centar pažnje javnosti i to povlačivši ne baš najpromšljenije potezima.. FOTO: STARSPORT.. Na meču sa Nefčijem u kojem su crno-beli stigli do trijumfa od 3:2 posle ogromnog preokreta, Ninković je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.