Nikolić: Više niko nema dilemu - Partizan je najbolji u Srbiji! Čestitao i Đurovski

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2017, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Više niko nema dilemu - Partizan je najbolji u Srbiji! Čestitao i Đurovski

"Derbi je bio odličan, pun ritma na obe strane, Partizan po šansama bio bolji. Odužili smo se publici i stvorili im obavezu da dolaze na stadion u narednom periodu", naveo je strateg crno-belih

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić istakao je da su crno-belim trijumf nad Crvenom zvezdom u finalu Kupa Srbije definitivno pokazali da su najbolji u Srbiji ove sezone i dodao da su mu na ovom trofeju čestitali i iz tabora večitog rivala, uključujući i kolegu Boška >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Đurovskog koji se, mimo dobrih običaja nije pojavio na zajedničkoj konferenciji za novinare.

"Ponosan sam na igrače. Želim da ovaj lep trenutak posvetim njima,  oni su najzaslužniji za fantastičan uspeh. I svojim saradnicima, kao i divnoj Partizanovoj publici koja je prepoznala trud i upornost. Ako je neko imao dilemu, a mislim da je bilo malo takvih, ko je najbolji u Srbiji, sada je više nema. To su fudbaleri Partizana", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare posle utakmice na stadionu u Humskoj.

Komentarišući finalnu utakmicu, Nikolić je rekao da je bio veoma dinamičan i da je njegov tim mogao i ranije da osigura trijumf.

"Večeras je bio dobar uvodni period Zvezde, stvarala je pritisak, pa onda strahovito dobar naš period. Osim poslednjih 10 minuta bili smo kvalitetni mogli smo i ranije da rešimo meč lakše i ubedljivije. Derbi je bio odličan, pun ritma na obe strane, Partizan po šansama bio bolji. Odužili smo se publici i stvorili im obavezu da dolaze na stadion u narednom periodu."

Na novinarsko pitanje da li su mi čestitali iz Zvezde, Nikolić je rekao:

"Da, još na terenu su mi čestitali svi iz Zvezde, bilo je vrlo korektno. Od trenera golmana Maksića, preko Nenada Milijaša, pa do Boška Đurovskog."

Trener Partizana rekao je i da je ekipa još jednom pokazala da ima raznovrsnost u igri i da su prekidi jedan od boljih stavki u igri.

"Mi smo danas opet dali gol iz prekida, dosta smo ih odbranili. Mi smo prepoznatljivi što tokom čitave sezone primamo mali broj golova, a možemo da ih damo na razne načine- Šta god da se dešava, imamo spremnu varijantu", zaključio je Nikolić.

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Jevtović: Slatko je pobediti Zvezdu 1:0

Izvor: B92, 28.Maj.2017, 10:44

Vezni igrač Partizana Marko Jevtović istakao je da je treći trijumf ove sezone nad Crvenom zvezdom za trofej Kupa Srbije sladak i zbog minimalnog rezultata...Jevtović je poručio da su crno-beli pokazali da su trenutno bez premca u zemlji... "Zvezda je od starta krenula na sve ili ništa, s obzirom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.