Nikolić: Uletanje navijača smo mogli da očekujemo bilo gde, ali ne u Engleskoj

Izvor: Blic, 28.Nov.2014, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Uletanje navijača smo mogli da očekujemo bilo gde, ali ne u Engleskoj

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić bio je prilično zbunjen činjenicom da su engleski navijači u tri navrata svojim utrčavanjem na teren prekidali meč Lige Evrope sa Totenhemom.

Nakon što je u 41. minutu sudija povukao ekipe sa terena, a potom utakmica bila nastavljena i londonski klub ostvario minimalan trijumf, strateg beogradskih crno-belih nije krio da ovako nešto nije mogao ni da sanja.

"Moram da kažem da je bilo čudno. Mislili smo da je utrčavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navijača na teren nešto što može da se desi bilo gde, ali ne ovde, u Engelskoj. Iznenadilo me to. A prekidi su svakako uznemirili obe ekipe", prenosi "Internašnal biznis tajms" reči Marka Nikolića, koji je dodao i sledeće:

"Ovakve stvari se događaju maltene svuda, a ja nisam stručnjak za to. Na UEFA je da, zajedno sa nacionalnim Savezima, razmisli o ovom problemu. A veliki je ovo problem", kaže Partizanov strateg.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nikolić: Mislili smo da utrčavanje na teren može da se desi bilo gde, ali ne i u Engleskoj

Izvor: 24sata, 28.Nov.2014

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić bio je prilično zbunjen činjenicom da su engleski navijači u tri navrata svojim utrčavanjem na teren prekidali meč Lige Evrope sa Totenhemom...Pročitajte još:..Tri uletanja na teren, prekid i gol Totenhema za poraz Partizana u Londonu

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.