Nikolić: Superliga je prioritet, želimo da nastavimo seriju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2014, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Superliga je prioritet, želimo da nastavimo seriju

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da očekuje pobedu protiv kragujevačkog Radničkog u šestom kolu Superlige, kako bi ekipa nastavila sa dobrim igrama i rezultatima iz prethodnog perioda.

Crno-beli posle pet kola zauzimaju prvo mesto sa maksimalnih 15 bodova i gostuju u Kragujevcu ekipi Radničkog na krilima dobrog rezultata protiv Totenhema (0:0) u Ligi Evrope.

"Da bi rezultat sa utakmice protiv Totenhema dobio smisao, moramo da nastavimo sa dobrim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igrama i u prvenstvu. U tom pogledu gostovanje Radničkom nam je važnije od Totenhema, a potrebno je da budemo još više motivisani i ostanemo čvrsto na zemlji. Za nas je Superliga prioritet jer od nje živimo i verujem da ćemo zabeležiti još jednu pobedu", rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je potvrdio da će meč u Kragujevcu propustiti Miloš Ostojić i Darko Brašanac, ali i Vladimir Volkov koji će zbog povrede primicača odsustvovati narednih 10 dana.

Partizan mečom u Kragujevcu počinje seriju gostovanja, pošto posle njega igrati još četiri meča u gostima protiv Bežanije u Kupu Srbije, OFK Beograda i Mladosti iz Lučana, ali i Asterasa Tripolisa u Ligi Evrope.

"Utakmica sa Radničkim je prva od pet vezanih gostovanja i nisam čuo za takav slučaj u Srbiji. Pred nama je veliki izazov, koji nije nerešiv, ali će nam pomoći sjajna atmosfera koja vlada u ekipi. Iako igramo efikasan fudbal, ne verujem da ćemo sada postrići 10 golova Radničkog u dva meča, kao prošle godine pošto timovi koji vodi trener Bekvalac primaju malo pogodaka. Karakteriše ih velika disciplina i agresivnost, a posebnu pažnju moramo da obratimo na prekide", naveo je mladi stručnjak.

Nikolić se osvrnuo i na antisemitski transparent koji su navijači Partizana istakli na meču protiv engleskog tima, zbog čega mu preti kazna Evropske fudbalske unije (UEFA).

"Takav gest treba osuditi, iako mislim da u njemu nije bilo zle namere. Mi to možemo da razumemo, ali ljude sa strane ne zanima šta mi mislimo. Nervira me to što se više govori o incidentu na tribinama nego našoj igri na terenu. Sve je u četvrtak bilo izvanredno, osim tog minornog i za nas nebitnog incidenta. Pokazali smo da dobro organizujemo utakmicu i stvorimo sliku u Srbiji da je moguće biti deo lepe fudbalske predstave. Sve je izgledalo kao san koji je neko morao da pokvari", zaključio je Nikolić.

Utakmica šestog kola Superlige između Radničkog i Partizana igra se sutra od 16 sati na stadionu Čika Dača u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nikolić: Želimo nastavak serije

Izvor: RTS, 20.Sep.2014

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da očekuje pobedu protiv kragujevačkog Radničkog u šestom kolu Superlige, kako bi ekipa nastavila sa dobrim igrama i rezultatima iz prethodnog perioda...Crno-beli posle pet kola zauzimaju prvo mesto sa maksimalnih 15 bodova i gostuju u Kragujevcu ekipi Radničkog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.