Nikolić: Pobede ne smeju da zavaraju, čeka nas još posla

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2016, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Pobede ne smeju da zavaraju, čeka nas još posla

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je danas da serija od četiri uzastopne prvenstvene pobede, ukupno pet u svim takmicenjima, ne sme da zavara i da je pred ekipom još dosta posla.

- Ništa nam nije palo s neba, sve je to posledica velikog truda i posvećenosti igraca i strucnog štaba. Čeka nas jos mnogo posla, pomak je očigledan, ali nisam do kraja zadovoljan. Moramo još da se unapređujemo - izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je NIkolić na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Mladost iz Lučana u 11. kolu Superlige.

Prema njegovim rečima, upravo taj duel biće veliki test, jer unapred svi vide crno-bele kao pobednike.

- Jesmo favoriti, naravno, ali pobeda neće doći sama od sebe. Potrebna je maksimalna koncentracija i motivacija, uostalom, Mladost je samo jedan bod iza nas. To dovoljno govori.

Nikolić je istakao da neće bit velikih promena u timu, ali da još mora da vidi u kavom su stanju trojica igraca koji su bili sa selekcijom Srbije u Kataru (Kljajić, Milenković i Miletić).

Utakmica između Partizana i Mladosti igra se u nedelju od 19 sati u Humskoj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ivanović: "Ne smemo da budemo prepotentni"

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2016

Šef stručnog štaba kruševačkog Napretka Dragan Ivanović rekao je da njegovi igrači ne smeju da se opuštaju nakon dobrog strata sezone, te da na gostovanju Radniku moraju da daju maksimum...Trener Napretka Dragan Ivanović rekao je danas da dobri rezultati sa početka sezone ne smeju da zavaraju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.