Nikolić: Ovakva podrška i navijači se ne viđaju nigde u svetu

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2014, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Ovakva podrška i navijači se ne viđaju nigde u svetu

"Time su nam nametnuli obavezu da moramo da dobijemo predstojeći prvenstveni meč u Jagodini", izjavio je strateg crno-belih

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je posle poraza od Bešiktaša da su fenomenalni navijači prvi i glavni utisak večerašnje utakmice 3. kola C grupe Lige Evrope.

Crno-beli su kod kuće u Humskoj ubedljivo izgubili rezultatom 4:0.

"Način na koji su nas navijači bodrili i ispratili ekipu posle ubedljivog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poraza ne viđa se nigde u svetu. Time su nam nametnuli obavezu da moramo da dobijemo predstojeći prvenstveni meč u Jagodini", izjavio je Nikolić novinarima posle meča.

On je ocenio da je Bešiktaš večeras bio "previše jak".

"Imali smo dobre periode u igri, stopostotnu šansu kod 1:0, ali su oni posle toga kažnjavali svaku našu grešku. Zaslužena je pobeda turskog tima, koji je superkvalitetan", kazao je Nikolić istakavši da je njegovoj ekipi nedostajalo nekoliko povređenih igrača i da se osetio umor posle derbija sa Crvenom zvezdom.

"Drinčić dugo nije trenirao zbog povrede, a odigrao je dve jake utakmice. Pružio sam priliku trojici mladih igrača i verujem da će to za njih biti dragoceno iskustvo", konstatovao je trener Partizana.

Nikolić je naveo da su Totenhem i Bešiktaš opravdali ulogu favorita grupe.

"Situacija u grupi nije se promenila. Totenhem je ubedljivo pobedio Asteras, Bešiktaš nas, i ta dva kluba su favoriti, imaju sastave za Ligu šampiona. Da bi se nosili sa njima morali bi da pokažemo svoj vrhunac, a da oni imaju slab dan", zaključio je Nikolić.

Partizan i Bešiktaš ponovo se sastaju 6. novembra u Istanbulu, u utakmici 4. kola Lige Evrope.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.