Nikolić: Nećemo samo da učestvujemo

Izvor: B92, 17.Sep.2014, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Nećemo samo da učestvujemo

Trener Partizana Marko Nikolić ne želi da crno-beli budu samo učesnici u grupnoj fazi Lige Evrope.

Tako je Nikolić najavio da će tim pokušati da napravi što bolji rezultat protiv Totenhema u prvom kolu u četvrtak u Humskoj (19h).

"Mi smo ulaskom u Ligu Evrope samo delimično ispunili cilj, međutim, ne želimo da budemo samo puki učesnici, već želimo da se takmičimo. Nemamo nikakav imperativ i nećemo davati velika obećanja, ali jedino normalno i sportski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da kažemo da ćemo pokušati da pobedimo", rekao je Nikolić.

On je podsetio da će crno-beli igrati bez povređenih Darka Brašanca i Andrije Živkovića, kao i suspendovanog Petra Škuletića. U tim bi trebalo da se vrati Vladimir Volkov, dok bi šansu mogao da dobije i Nemanja Kojić, iako još nije potpuno spreman.

"Mi smo tim koji u svakom trenutku zna šta radi i šta hoće, naravno da imamo šta da izgubimo u ovom meču, a to su tri boda, borićemo se bez obzira na ime protivnika. Za sada igramo dobro u prvenstvu i Evropi, uskoro nas čeka i Kup. Put do uspeha nije lak, ali imamo snage", rekao je Nikolić.

Govoreći o Totenhemu trener Partizana rekao je da se radi o izuzetno kvalitetnoj ekipi i da očekuje da gosti zaigraju u najjačem sastavu.

"Teško je pogoditi ko će igrati za Totenhem, ali za očekivati je da će biti u najjačem sastavu, iako neki od njihovih glavnih igrača nisu nastupili u kvalifikacijama. Totenhem je ekipa koja ima dobar posed lopte, kvalitetnu organizaciju igre i to odavno više nije engleski stil fudbala", poručio je Nikolić.

U centru pažnje mogao bi da bude potencijalni duel Nikole Ninkovića i Denija Rouza, sa kojim se mladi fudbaler sukobio pre dve godine u Kruševcu na meču baraža reprezentacija Srbije i Engleske.

"Ne vidim tu nikakav problem, sličnu uvertiru neki mediji su probali da naprave pred dolazak golmana Stamenkovića sa Nefčijem, ali se to sve završilo bez incidenata", rekao je Nikolić.

Fudbaler sredine terena Danilo Pantić rekao je da nema tremu zbog ovako velike utakmice i istakao da će tamičenje u Ligi Evrope biti dobra prilika za dokazivanje crno-belima.

"Totenhem je godinama u nazad u vrhu Pemijer lige, potrudićemo se da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže i izborimo dobar rezultat. Poštujemo rivala, ali ga se ne plašimo, imaju iskusne i kvalitetne igrače, ali želimo da ih pobedimo", rekao je Pantić.

Utakmica prvog kola C grupe LE Partizan – Totenhem igra se u četvrtak od 19 sati na stadionu u Humskoj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Ne želimo da budemo samo učesnici LE

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2014

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da crno-beli ne žele da budu samo učesnici u grupnoj fazi Lige Evrope i da će shodno tome pokušati da naprave što bolji rezultat protiv Totenhema već na startu takmičenja..."Mi smo ulaskom u Ligu Evrope samo delimično ispunili cilj, međutim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.