Nikolić: Motiva je pregršt, Napredak nam je odneo pet bodova prošle sezone

Izvor: Sportal.rs, 22.Nov.2014, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Motiva je pregršt, Napredak nam je odneo pet bodova prošle sezone

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da želi da njegova ekipa uspešno okonča jesenji deo Superlige Srbije i dodao da veruje da će fudbaleri crno-belih protiv Napretka osvojiti tri boda.

- Ulazimo u završnicu jesenjeg dela domaćeg takmičenja, kao i na svim ostalim frontovima. Mi želimo da ovaj ciklus, s velikim brojem utakmica u relativno malom broju dana, počenemo na dobar način. Moramo da ostanemo fokusirani, da svi zajedno iskoristimo potencijale do maksimuma i da privedemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << sve kraju u onom maniru u kom se to očekuje od nas, a to je pobeda - rekao je Nikolić novinarima u Beogradu, prenosi Beta.

Partizan će u nedelju na stadionu u Humskoj dočekati Napredak iz Kruševca u utakmici 13. kola Superlige Srbije.

- Napredak je prvi izazov, ekipa koja nam je odnela pet bodova prošle sezone, a u ovoj imaju samo jedan poraz u gostima... Igraju konkretno, brzo, pokušavaju da što pre dođu do protivničkog gola. Analizirali smo ih i verujem da moja ekipa može do tri boda na ovom meču.

Nikolić je kazao da osveta Napretku za prošlu sezonu nije dobar motiv i dodao da ekipa ima mnogo drugih i pozitivnih motiva.

- Motiva je pregršt... Da li je to da budemo jesenji šampioni, da li da nastavimo s dobrim igrama.... Svi ti motivi su prisutni kod igrača Partizana - podvukao je Nikolić.

Partizan uoči 13. kola Superlige Srbije zauzima prvo mesto na tabeli sa 31 bodom, četiri više od drugoplasirane Crvene zvezde, dok je Napredak 14. sa 10.

Utakmica između Partizana i Napretka na programu je u nedelu u 17.00 sati.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić pred meč sa Napretkom: Partizan ima pregršt motiva, ne samo zbog revanša

Izvor: Blic, 22.Nov.2014

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da želi da njegova ekipa uspešno okončala jesenji deo Superlige i dodao da veruje da će fudbaleri crno-belih protiv Napretka osvojiti tri boda..."Ulazimo u završnicu jesenjeg dela domaćeg takmičenja, kao i na svim ostalim frontovima. Mi želimo da ovaj...

Nastavak na Blic...

Nikolić: Najveći motiv jesenja titula

Izvor: Press, 22.Nov.2014

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić poručio je danas da će njegovom timu u sutrašnjem meču protiv Napretrka veliki motiv biti osvajanje jesenje titule. . Parizan koji u okviru 13. kola Superlige dočekuje Kruševljane...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.