Ni Grobara, ni golova, odluka u Mađarskoj! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni ''Grobara'', ni golova, odluka u Mađarskoj! (video)

Vladimir Stojković na povratničkom debiju u dresu Partizana sačuvao mrežu, na kraju izrastao u junaka, ali za razliku od nekih prethodnih mečeva, sada je ''škripalo'' u ofanzivi.

''Šahovska partija'' Marka Nikolića sa svojim doskorašnjim klubom večeras je pred gotovo praznim tribinama u Humskoj završena remijem bez golova, 0-0, pa ćemo konačan epilog saznati za sedam dana u Mađarskoj kada će Videoton biti domaćin.

Bez podrške navijača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan nije bio na očekivanom nivou, a ako je za utehu pristalicama crno-belih, ovoga puta nije bilo kikseva u defanzivi koji su protiv Olimpijakosa skupo koštali Đukićev tim.

Prvo poluvreme bilo je prava uspavanka, kako zbog ambijenta pred praznim tribinama, tako i zbog onoga što se dešavalo na terenu.

Vrlo malo situacija koje bi se mogle izdvojiti. Jedina prava opasnost po gol Videotona u ovom delu igre bila je kada je kapiten crno-belih Miroslav Vulićević snažno šutirao pod prečku iskosa sa desne strane, ali je golman gostiju uspeo da izbije tu loptu.

Takođe, bila je i jedna ''sumnjiva'' situacija u kaznenom prostoru Videotona, kada je Đurđević bio povučen, ali za sudiju to nije bilo dovoljno za penal.

S druge strane, gosti su nešto opasniji bili u finišu prvog poluvremena, kada su imali par obećavajućih situacija, ali na kraju nije bilo prevelike opasnosti po gol Vladimira Stojkovića.

Prvo poluvreme obeležile su i dve povrede fudbalera Videotona, najpre Hadžića u 32. a onda i Marka Šćepovića desetak minuta kasnije. Umesto Hadžića ušao je Gereši, a Sabo je zamenio nekadašnjeg napadaa Partzana.

To nisu bili jedini maleri za ekipu Marka Nikolića, jer je u nastavku meča zbog povrede teren morao da napusti i Ezekijel Henti, koga je od 77. minuta zamenio Hadžić.

Partizan je tokom drugog poluvremena bio nešto konkretniji, Janković je imao sjajnu situaciju za slobodan udarac sa 18 metara po sredini, ali ga je veoma loše izveo i prilika je propala.

Uroš Đurđević je u 69. minutu uspeo da zatrese mrežu Kovalika, ali je taj gol poništen zbog prethodnog prekršaja koji je napravio napadač Partizana.

Pokušao je trener Partizana Miroslav Đukić i sa Ilićem, Đuričkovićem i mladim Jovanovićem umesto Sume, Jankovića i Đurđevića, ali rezultata nije bilo.

Prava drama u poslednjim sekundama pred golom Partizana, stopostotna prilika za Patkaija, ali je Stojković sjajno reagovao.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.