Nemam dvostruke standarde

Izvor: Beta, 16.Sep.2014, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemam dvostruke standarde

BEOGRAD, 16. septembra 2014. (Beta) - Trener Partizana Duško Vujošević rekao je u utorak da nema dvostruke standarde prema zaradi sportista i ocenio da bi "bilo moralno" da slovenački košarkaš Jaka Klobučar dobije onoliko novca koliko je i zaradio.

Račun Partizana je blokiran odlukom Košarkaškog tribunala za sportsku arbitražu (BAT) zbog duga kluba Klobučaru, za koji Vujošević tvrdi da je uvećan "prevarom" igračevog menadžera.

Na te tvrdnje reagovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << je i igračev pravni zastupnik, a u medijima ima tvrdnji da trener Partizana ima dvostruke standarde, jer je, kako se navodi, naplatio sav novac pri raskidu ugovora sa CSKA.

"Stalno se govori da sam od CSKA naplatio celokupan ugovor. Moram da iznesem istinu da 100 puta ponovljene laži koje iznose mentalni razbojnici ne postanu istina. Ja sam odustao od 1,4 miliona evra od tog ugovora. Taj novac nisam naplatio da bih mogao da se bavim poslom koji volim u klubu koji ima velikih finansijskih problema", rekao je Vujošević agenciji Beta.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.