Nema golova u Razgradu

Izvor: RTS, 30.Jul.2014, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema golova u Razgradu

Ludogorec–Partizan 0:0. Juriš za "mušemom" počinje u Bugarskoj. Partizan u kvalifikacijama za najelitnije fudbalsko klupsko takmičenje igra protiv starog poznanika, bugarskog Ludogoreca, koji je prethodne sezone prekinuo evropski san crno-belih. Direktan prenos meča možete gledati na našem Prvom programu.

21.02 - Počelo je drugo poluvreme. 

20.45 - Poluvreme, rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je 0:0. 

20.31 - Koliko sreće za Partizan... Veliku gužvu i nesmotrenost odbrane Partizana nisu iskoristili domaćini, prvo je Volkov otklonio opasnost, a potom je dobar udarac Bugara završio pored gola. 

20.28 - Inicijativu domaćina prekinuo je dobar napad Partizana, Škuletić je oštro ubacio loptu u kazneni prostor, a Živković nije uspeo da je zahvati onakako kako je želeo.  

20.15 - Fenomenalna prilika za Mihaila Aleksandrova, koji je bio "1 na 1" sa Lukačem, ali je Volkov spektakularnom intervencijom zasmetao i izblokirao šut. 

20.10 - Domaća ekipa je prvi put pripretila, preko Marselinja koji je posle prekida bio najviši u skoku, srećom, šutira pokraj gola. Na drugoj strani Škuletić je još jednom oštro šutirao iz teške situacije, ali je golman Ludogoreca opet dobro reagovao. 

20.03 - Odlične dve prilike za Partizan u uvodnim minutima meča. Prvo je Brašanac bio u izglednoj prilici, zahvaljujući katastrofalnom kiksu odbrane Ludogoreca, ali se nije najbolje snašao. U narednoj akciji, Škuletić je snažno šutirao ali je Stojanov maestralno odbranio. 

20.00 - Počeo je meč u Razgradu. 

19.20 - Poznati su sastavi timova. Ludogorec: Stojanov, Vitinja, Moti, Aleksandrov M, Kaisara, Abalo, Epsinjo, Djakov, Aleksandrov A, Marselinjo, Bezjak.

Partizan: Lukač, Vulićević, Trajković, Stanković, Volkov, Živković, Brašanac, Drinčić, Saša Ilić, Škuletić, Lazović. 

Osveta se servira hladna. Prethodne godine bugarski šampion Ludogorec raspršio je snove Partizana o evropskoj jeseni u Beogradu, a "parni valjak" ima sada priliku da se osveti.

Naravno, misija crno-belih u Bugarskoj nije nimalo jednostavna, jer šampion Bugarske je zadržao najvažnije igrače i dodatno se pojačao.

Prvi meč kvalifikacija iz Bugarske možete gledati u direktnom prenosu na našem Prvom programu od 19.55.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.