Neko čeka sambu u Humskoj, a šta je Miša Tumbas u poverenju rekao fudbaleru Partizana? (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2017, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neko čeka ''sambu'' u Humskoj, a šta je Miša Tumbas ''u poverenju'' rekao fudbaleru Partizana? (foto)

Tribine sve punije, tu je naravno i verni navijač Partizana Miša Tumbas.

Navijači Partizana se i danas najviše uzdaju u Brazilca Leonarda, kao i Uroša Đurđevića, ali drugog Brazilca Evertona zbog povrede danas neće biti u sastavu crno-belih.

Brazilska zastava je na tribinama u znak podrške, ali i zahvalnosti za sve što su Leonardo i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Everton pružili u Partizanu ove sezone.

Za to vreme, pažnju na sebe je u svom stilu skrenuo i Miša Tumbas, najpoznatiji navijač Partizana, koji je pred početak finala Kupa imao nešto da kaže Saši Marjanoviću, fudbaleru Partizana.

Ali, Marjanovića ni danas neće biti u konkurenciji za sastav tima, pa je pitanje da li će Mišini ''saveti'' imati efekta na igru Partizana...



Foto: Sportske.net/Mihajlo Vidojević


..

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leonardo se oprostio od Grobara emotivnom porukom od koje će mnogi zadrhtati (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Maj.2017, 10:42

Brazilac Leonardo ostaće u najlepem sećanju navijačima Partizana koji već sada sa dubokim poštovanjem izgovaraju njegovo ime...Za kratko vreme ofanzivni vezni fudbaler postao je idol među ljubiteljima kluba iz Humske, a kako i ne bi, s obzirom na to koliko je dao ekipi Marka Nikolića ove sezone...Uz...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.