Ndlovu sa dva gola raspalio maštu Grobara! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ndlovu sa dva gola raspalio maštu "Grobara"! (video)

Drugi strelac kiparske lige u ponedeljak je pokazao zašto se nalazi na meti Partizana, pošto je sa dva pogotka vodio Anortozis do ubedljive pobede nad Pafosom.

Poslednja utakmica 22. kola kiparskog šampionata bila je dobra prilika da predstavnici Partizana na delu vide Južnoafrikanca iz redova Anortozisa.

Trećeplasirana ekipa kiparskog šampionata deklasirala je Pafos rezultatom 5:1 (1:0) a Dino Ndlovu posgitao je dva gola za Anortozis.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Momak koji se nalazi na meti Partizana prvo je doneo prednost svom Anortozisu, a potom je golom iz penala rešio pitanje pobednika.

Sa nova dva gola u dresu Anortozisa Dino Ndlovu se probio na drugo mesto liste najboljih strelaca kiparskog šampionata, a bolji učinak od Južnoafrikanca trenutno ima samo Fernando Kavenagi sa 19 pogodaka.

Ostaje da se vidi hoće li u Partizanu biti potrebe za angažovanjem napadača, a ukoliko Abubakar zaista realizuje transfer u Kinu nema sumnje da će Dino Ndlovu biti prvo rešenje kluba iz Humske.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.