Navijačima Totehnema trogodišnja zabrana ulaska na stadion

Izvor: Beta, 19.Dec.2014, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijačima Totehnema trogodišnja zabrana ulaska na stadion

BEOGRAD, 19. decembra 2014. (Beta) - Trojici navijača Totehnema koji su upali na teren na meču Lige Evropa izmedju tog engleskog tima i Partizana zabranjen je ulazak na fudbalske stadione u Engleskoj i Velsu do 2018. godine, prenose u petak britanski mediji.

Natanijel Tompson (23), Helder Gomez (22) i Danijel Džarvis (26) su priznali krivicu pred sudom u Londonu, a pored trogodišnje zabrane ulaska na stadione, kažnjeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << su i novčano sa po 155 funti.

Oni za dve godine mogu podneti zahtev da se ova kazna ukine.

Navijači Totenhema su na meču s Partizanom, koji je odigran 27. novembra u Londonu, tri puta ulazili na teren zbog čega je utakmica prekidana, a glavni sudija je pred kraj poluvremena na desetak minuta poslao igrače u svlačionicu.

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) je zbog tih incidenata kaznila Totenhem sa 15.000 evra.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo kazne za prekid meča Totenhem - Partizan: Tri godine bez odlaska na stadion

Izvor: Blic, 19.Dec.2014

Trojici navijača Totenhema koji su upali na teren na meču Lige Evropa između tog engleskog tima i Partizana zabranjen je ulazak na fudbalske stadione u Engleskoj i Velsu do 2018. godine...Natanijel Tompson (23), Helder Gomez (22) i Danijel Džarvis (26) su priznali krivicu pred sudom u Londonu, a...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.