Navijači odlučuju hoće li Partizan dobiti predsednika?

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2016, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači odlučuju hoće li Partizan dobiti predsednika?

Manje od dva sata pre početka zakazane Skupštine u SC "Partizan - Teleoptik" u Zemunu pojavile su se informacije da će petorica predstavnika navijača biti "jezičak na vagi". Ostaje da se vidi na koju stranu.

Treći pokušaj da fudbalski klub Partizan dobije novog predsednika u Upravni odbor zakazan je za ponedeljak od 17 časova, ali ni dva sata pre početka Skupštine niko sa sigurnošću ne može da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tvrdi da li će ona uopšte biti održana.

Pre nešto više od mesec dana nije bilo kvoruma pa samim tim ni mogućnosti da se izglasa dnevni red zbog čega je Skupština odložena i naknadno zakazana za 24. oktobar.

Tokom prethodnih mesec i po dana promenjeno je još nekoliko delegata što je nagoveštavalo da će aktuelni čelnici uspeti da "namaknu" kvorum i obezbede poziciju da Milorad Vučelić bude izabran za novog predsednika.

Situacija ipak nije tako jednostavna i pojedini mediji nagoveštavaju da će predstavnici navijača danas "odlučivati" o novom predsedniku, odnosno da li će Skupština uopšte biti održana.

"Blic" piše da će od toga da li će Aleksandar Vidojević, Dragan Đurđević, Nemanja Srećković, Dalibor Miljković i Slaviša Veletić doći u "Zemunelo" zavisiti ishod današnjeg zasedanja.

Teoretski je moguće da predstavnici navijača dođu na Skupštinu i budu uzdržani ali bi čak i u tom slučaju Milorad Vučelić najverovatnije uspeo da obezbedi većinu.

Podsećamo da Skupština FK Partizan broji 65 delegata i da je za njeno održavanje neophodno prisustvo najmanje 33 osobe, dok je u tom slučaju 17 glasova "ZA" dovoljno da se izabere novi predsednik.

Čekamo rasplet, početak je zakazan za 17 časova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.