Navijači Partizana odali poštu ubijenom navijaču C.zvezde

Izvor: Press, 23.Nov.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Partizana odali poštu ubijenom navijaču C.zvezde

Navijači Partizana danas su na prvenstvenoj utakmici Superlige Srbije protiv kruševačkog Napretka odali poštu ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću.
Pocetkom drugog poluvremena susreta u Humskoj na ogradi na istocnoj tribini navijači crno-belih istakli su transparent s natpisom "Jagoda", što je bio nadimak stradalog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mladića iz Zemuna, koji će biti sahranjen u ponedeljak na Bežanijskom groblju.

Ranije danas to isto uradili su navijači tuzlanske Slobode, koji su na utakmici 15. kola Premijer lige BiH protiv Sarajeva istakli transparent s natpisom "R.I.P. Marko Ivković".

Ivković je ubijen u petak uoči utakmice košarkaške Evrolige u Istanbulu, gde je Crvena zvezda gostovala ekipi Galatasaraja.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.