Nastavlja se dnevnik uvreda, sad jedni druge šalju u ludnicu!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se dnevnik uvreda, sad jedni druge šalju u ludnicu!

Nema mira u srpskom fudbalu, a na dan kada Partizan slavi 70. rođendan, potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić replicirao je treneru Spartaka Stevanu Mojsiloiviću na način kakav još nismo videli u brojnim ranijim preepucavanjima u srpskom sportu.

S obzirom da je u odgovoru na brojne sumnje na regularnost utakmice OFK Beograd - Spartak, trener Subotičana Stevan Mojsilović sav bes usmerio na potpredsednika Milorada Vučelića, kome je uputio i neke uvredljive >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reči, uz podsećanje na političku prošlost funkcionera crno-belih, iz Humske je stigao Vučelićev odgovor, još neprimerenije sadržine.

Vučelić se tim povodom oglasio u izjavi za ''Alo'', upitavši se šta je Mojsiloviću uopšte trebalo da se oglašava na taj način, a onda uzvratio rafalom kontraoptužbi i uvreda.

Potpredsednik Partizana je otkrio da se ovih dana ''raspitao'' o Mojsiloviću, da je saznao da je iz Kovina, pa je, s tim u vezi iskonstruisao svoju pretpostavku o mentalnom stanju trenera Spartaka.

''Sigurno je bio hospitalizovan u tamošnjoj mentalnoj ustanovi, ali očigledno je pobegao. Oni verovatno tragaju za njim. Nisu očekivali da je on trener u prvoj ligi, verovatno su ga tražili po autobuskim stanicama ili ispod mostova. Sada će ga lakše locirati i hospitalizovati ponovo'', ustvrdio je Vučelić.

Posle svega što se događalo prethodnih dana, uzimajući u obzir i reakcije iz Crvene zvezde, konkretno Zvezdana Terzića, Vučelić smatra da se radi o ''sinhronizovanim'' delovanjima.

Uz to, još jedna Vučelićeva optužba kako ''Spartak, OFK Beograd i Zvezdan Terzić čine jednu dobro organizovanu kriminalnu grupu''.

Šta reći, očigledno da će se ova neumesna polemika nastaviti, ionako ide prvenstvena pauza, kao stvorena za ''ratove saopštenjima''...

Pitanje je samo dokle tako...?
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.