Nastavlja se borba - Partizan čeka Čukarički, Zvezda igra u Čačku

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2016, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se borba - Partizan čeka Čukarički, Zvezda igra u Čačku

Utakmicama drugog kola plej-ofa i plej-auta u subotu se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, a derbi kola igraće beogradski klubovi Partizan i Čukarički.

Prva utakmica 32. kola Super lige igraće se danas od 18 časova u Jagodini, gde će gostovati Mladost iz Lučana, dok će se preostale utakmice igrati u subotu.

U duelu drugoplasirane i trećeplasirane ekipe u subotu od 19 časova na stadionu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Humskoj igraće Čukarički i Partizan. Crno-beli žele da počnu novi niz pobeda koji je prekinut remijem u 151. "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde (1:1) i vrate se na drugo mesto, koje im je preuzeo Čukarički pobedom nad Borcem u prošlom kolu od 3:1.

Partizan u utakmicu ulazi posle pobede u sredu u Subotici od 3:0 i plasmana u finale Kupa.

Čukarički je drugi na tabeli sa 30 bodova, a Partizan na trećem mestu ima dva boda manje.

Vodeća Crvena zvezda će od 17 časova u Čačku igrati protiv Borca i pokušaće da pobedi kako bi prekinula niz od dva remija i primakla se osvajanju šampionske titule. Sa druge strane, Borac želi da prekine niz od osam utakmica bez pobede. Ekipe su pre dva kola igrale u Čačku, u regularnom delu Super lige, i rezultat je bio 1:1.

Zvezda je prva na tabeli sa 42 boda, a Borac zauzima peto mesto sa 23 boda.

Vojvodina će od 19 časova igrati u Surdulici protiv Radnika i pokušaće da ostvari četvrtu uzastopnu pobedu, dok će Radnički i Voždovac u isto vreme u utakmici u Nišu pokušati da prekinu niz od po tri poraza.

U plej-autu sve subotnje utakmice počeće od 17 časova, vodeći Metalac će u Subotici protiv Spartaka pokušati da zadrži prvo mesto, dok domaći tim želi dobar rezultat kako bi se izvukao iz donjeg dela tabele. Ekipa iz Gornjeg Milanovca je prva na tabeli sa 19 bodova, a Spartak zauzima šesto mesto sa 16 bodova.

Fudbaleri Novog Pazara igraće u Beogradu protiv OFK i pokušaće da ostvare treću uzastopnu pobedu kako bi zadržali korak za vodećim Metalcem. "Romantičari" nemaju pobedu u poslednje četiri utakmice i moraju da prekinu taj niz ako žele da se izvuku sa dna tabele.

Novi Pazar ima 19 bodova na drugom mestu, a OFK je pretposlednji sa četiri boda manje.

Rad će na svom terenu igrati protiv Javora i pokušaće da ostvari treću pobedu u nizu kako bi ostao van zone ispadanja. Javor je vezao tri prvenstvena poraza, ali je u sredu odigrao 1:1 protiv Borca u Čačku i plasirao se u finale Kupa.

"Gradjevinari" su šesti na tabeli sa 16 bodova, a Javor je treći sa dva boda više.

Utakmice drugog kola plej-ofa:

Subota:

Borac - Crvena zvezda (17.00)

Partizan - Čukarički (19.00)

Radnik - Vojvodina (19.00)

Radnički (N) - Voždovac (19.00)

Utakmice drugog kola plej-auta:

Petak:

Jagodina - Mladost (18.00)

Subota:

Rad - Javor (17.00)

Spartak - Metalac (17.00)

OFK Beograd - Novi Pazar (17.00)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marić: Na pobjedu na Karaburmi, ali može i bod

Izvor: SandzakPress.net, 22.Apr.2016

Novi Pazar – Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić rekao je danas da je posle dvije uzastopne pobjede optimista pred gostovanje OFK Beogradu i da se nada da njegov tim može da dodje i do trijumfa u 32. kolu plej-aut grupe Super lige Srbije “Podigli smo nivo samopouzdanja, na dvije utakmice...

Nastavak na SandzakPress.net...

Mladost bolja od Jagodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2016

Fudbaleri Mladosti iz Lučana pobedili su danas u gostima ekipu Jagodine sa 1:0 u prvoj utakmici 32. kola Super lige Srbije...Jedini gol na utakmici postigao je Tome Kitanovski u 41. minutu...Posle ovog meča Mladost je u najboljoj poziciji na tabeli plej-auta, dok je Jagodina u najgoroj poziciji. Ekipa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.