Nađu su stalno govorili da ga je bivša žena varala sa ovim fudbalerom Partizana!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Sep.2016, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađu su stalno govorili da ga je bivša žena varala sa ovim fudbalerom Partizana!

Slučaj koji ovih dana privlači pažnju Srbije dobio je novu epizodu - u utorak je bivši fudbaler i funkcioner Partizana Albert Nađ, kao i njegova bivša supruga Jelena, saslušan u policiji zbog optužbi za porodično nasilje.

Prema nezvaničnim informacijama, Nađ je matretirao i tukao bivšu suprugu zbog priča da ga je varala sa igračem crno-belih, i to Milanom Smiljanićem.

Navodno, Jelena je u policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ispričala da su njenom bivšem suprugu "svakodnevno punuli glavu ljudi iz Partizana dok je obavljao funkciju sportskog direktora, da ga vara sa Smiljanićem".

- Sa Lolom Smiljanićem nisam imala nikakvu aferu. Pa nisam luda da samoj sebi uskačem u stomak. Albert je tada bio sportski direktor, a Milan igrač Partizana. Bili su u istom timu, nisam luda. U policiji sam do detalja sve ispričala, ali ne mogu da otkrijem sadržaj razgovora. Nisam bila ni u kakvoj aferi sa Smiljanićem, pa nisam ja Anđelina Džoli da se lome muškarci oko mene - poručila je Jelena Nađ u izjavi za list "Srpski telegraf".

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nađ u policiji tvrdio da ga je bivša žena varala sa pola Partizana

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016, 00:02

Na saslušanju u policiji, Albert Nađ je u prisustvu svog advokata davao iskaz oko sat vremena, i tom prilikom je demantovao sve optužbe svoje bivše žene Jelene za porodično nasilje..."Alo" nezvanično prenosi da je Nađ otkrio da je sumnjao u vernost svoje supruge, i potom pregledao njen mobilni...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.