Nađ u policiji tvrdio da ga je bivša žena varala sa pola Partizana

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađ u policiji tvrdio da ga je bivša žena varala sa pola Partizana

Na saslušanju u policiji, Albert Nađ je u prisustvu svog advokata davao iskaz oko sat vremena, i tom prilikom je demantovao sve optužbe svoje bivše žene Jelene za porodično nasilje.

"Alo" nezvanično prenosi da je Nađ otkrio da je sumnjao u vernost svoje supruge, i potom pregledao njen mobilni telefon, u kom je našao prepisku u kojoj ugovara sa svojom drugaricom druženje sa nekoliko njegovih saigrača.

Bivši fudbaler i funkcioner Partizana je navodno policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << poručio:

- Nisam to mogao da podnesem i zobg toga sam rešio da odem od nje. Nije u redu da se iza mojih leđa viđa sa mojim saigračima, i to još sa drugaricom. Pročitao sam celu prepisku između njih dve. Ugovarale su provod sa ljudima sa kojima sam ja igrao, i za koje sam mislio da su mi prijatelji.

Nezvanične informacije o izjavi Jelene Nađ u policiji možete videti klikom >>> OVDE.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Albert Nađ na saslušanju: Jelena je ugovarala provod sa mojim saigračima

Izvor: Blic, 28.Sep.2016

Proslavljeni fudbaler Partizana Albert Nađ juče je sat vremena davao iskaz u beogradskoj policiji u prisustvu svog advokata...On je, kako saznaje "Alo!", demantovao sve optužbe sada već bivše žene Jelene Nađ za nasilje u porodici. U jednom trenutku on je, kako list nezvanično saznaje, rekao da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.