Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2016, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA META: Bogosavac dobija konkurenciju, Subić napušta Humsku?

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev oštro je ušao u novi prelazni rok, iz dana u dan se pominju nova pojačanja, ali i oni koji napuštaju Humsku.

Veliko pitanje je bilo na poziciji levog beka gde je ceo prolećni deo sezone odigrao Miroslav Bogosavac. Mladi fudbaler nije imao konkurenciju, pošto se na Aleksandra Subića nije računalo. Sada bi Bogosavac mogao da dobije konkurenciju.
BITKA: >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan želi brzonogog napadača, Turci kvare posao?
Kako prenosi Sport, na meti Partizana je levi bek Javora Nemanja Miletić. Igrač koji je školu fudbala završio u “večitom rivalu” Crvenoj zvezdi. Beograđani i Ivanjičani su navodno već sve dogovorili, ostalo je još samo da igrač dogovori svoje uslove sa crno-belima.
ZEMLJOTRES: Bivši igrač Šahtjora, Štutgarta i Šalkea ponuđen Partizanu! (VIDEO)
Takođe, Aleksandar Subić, koji je prošlog leta stigao iz Borca iz Banjaluke, slobodan je da potraži novi klub, baš kao i Marko Jovanović.
The post NOVA META: Bogosavac dobija konkurenciju, Subić napušta Humsku? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.