Izvor: HotSport.rs, 25.Okt.2016, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SVE BILO ČISTO? Predstavljen dokaz da je glasanje bilo nelegalno, ‘fantomski glasači’ presudili (FOTO)

Juče je za predsednika Partizana izabran Milorad Vučelić, jer je Partizan konačno imao kvorum od 33 člana skupštine, ali “Kurir” je otkrio “nameštaljku”.

Naime, i Nenad Bjeković je odmah tvrdio da kvoruma nije bilo, ali pošto se sve dešavalo pred kamerama bilo u redu. Ali, sada se pojavila fotografija koja unosi novu sumnju u regularnost izbora.
VAZURA I ZEČEVIĆ SLOŽNI: Ovo je dobro za Partizan!
Prema saznanjima Kurira, u zakazano >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vreme za početak na Skupštini je bio prisutan samo 31 delegat, što je bilo nedovoljno za kvorum. Početak je kasnio, pa su naknadno na volšeban način uvedena dvojica koji su predstavljeni kao predstavnici navijača.
Njih je uveo novi potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić.
 
Navijači imaju pet mesta u skupštini Partizana, ali se nijedan sa liste nije pojavio u ponedeljak na skupštini. Zato se postavlja pitanje, ko su ta dvojica “fantoma” čijim su glasovima izabrani novi čelnici kluba.
ODLAZAK IZ HUMSKE: Žarko Zečević rekao ‘Zbogom’!
Prema saznanjima Kurira, na čijoj se fotografiji mogu videti ova dva sumnjiva delegata, u pitanju su Uroš Mijatović, student Pravnog fakulteta i Bojan Nišić, zaposlen u PTT Srbija.
The post NIJE SVE BILO ČISTO? Predstavljen dokaz da je glasanje bilo nelegalno, ‘fantomski glasači’ presudili (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.