Izvor: HotSport.rs, 22.Avg.2017, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE DOBRO: Vujošević na dijalizi, danas imao specijalnu posetu

Legendarni trener Partizana Duško Vujošević ima teške zdravstvene probleme zbog kojih je primljen na VMA, a bivši igrači ga zovu u znak podrške.

U utorak je Duško Vujošević primljen na VMA gde je odmah počeo sa dijalizom i dodatnim pregledima. On je u bolnicu primljen u veoma zabrinjavajućem stanju, pošto mu se na nožnim prstima javila gangrena. Legendarni stručnjak se javio Blicu.
– Da, primljen sam na dijalizu i ispitivanja. Zvali >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su me moji bivši igrači Vladimir Lučić i Dragan Milosavljević, a to mi je veoma drago – rekao je kratko Duško Vujošević.
Takođe, danas je Duška Vujoševića na VMA,kako piše Kurir, posetio legendarni navijač ‘parnog valjka’ Miša Tumbas.
Posetu Miše Tumbasa možete videti na portalu Kurira.
The post NIJE DOBRO: Vujošević na dijalizi, danas imao specijalnu posetu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.