Izvor: HotSport.rs, 27.Mar.2015, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NELE KARAJLIĆ: Mi smo kolateralna šteta, ali imam rešenje za spas Partizana!

Nele Karajlić, član upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan, govorio je o dešavanjima poslednjih dana u tom kolektivu i najavio bolje dane svim ljubiteljima crno-belih boja.

Rukovodstvo Partizana sa početka sezone i aktuelno su nebo i zemlja, sve je izmenjeno. U decembru je na čelo fudbalskog kluba došlo potpuno nova struktura, koja je pre samo dva dana smenima trenera prvog tima Marka Nikolića. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << njegovo mesto je došao Zoran Milinković, dosadašnji trener Voždovca, a jedine glasove protiv tog izbora dali su Dragan Bjelogrlić i Nele Karajlić.
Prvi je zapretio odlaskom iz kluba zbog nezadovoljstva odlukama Upravnog odbora, dok je drugi umetnik najavio promene i rešenje za spas fudbalskog kluba Partizan.
- Nikolić je, kao i mi, sadašnja uprava Partizana, kolateralna šteta, ali ne samo prethodnog rukovodstva, nego onog što se dešavalo u poslednjih 30 godina. Imam ideju kako bi se izvršilo prestrukturiranje i pokušaću da istrajem u tim namerama, jer smatram da su ispravne. To je to što mogu da kažem u ovom trenutku, a mnogo više ću reći za nekoliko dana – izjavio je Karajlić, a prenosi ‘Glas Srpske’.
On je istakao kako više nije mogao da sa strane gleda i trpi dešavanja u klubu, pa je odlučio da prihvati jedan od mnogobrojnih proziva i prihvati se posla.
- Jasno je da stvari ne funkcionišu na najbolji način, pa sam prihvatio poziv. Mislim da tako bar nešto mogu da pomognem jer je postalo iritantno da sedim na tribinama i bespomoćno se nerviram – rekao je član UO FK Partizan.
hotsport.rs       
The post NELE KARAJLIĆ: Mi smo kolateralna šteta, ali imam rešenje za spas Partizana! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Tumbaković glasao za smenu Nikolića, ali sada poručuje: Bio samo protiv toga!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Mar.2015

Potpredsednik Partizana kaže da nije trebalo menjati trenera u ovom trenutku iako je njegov glas bio u većini koja je donela tu odluku..Od 12 glasova na nedavnoj sednici Upravnog odbora Partizana, čak deset je bilo za smenu Marka Nikolića. Protiv su bili samo Nele Karajlić i Dragan Bjelogrlić koji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.