NAJAVA DANA (nedelja): Partizan vadi fleke u Novom Sadu, Čuka u Nišu! Šveđani, Norvežani, Švajcarci i jedan prijateljski derbi za kraj dana...

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2016, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (nedelja): Partizan vadi fleke u Novom Sadu, Čuka u Nišu! Šveđani, Norvežani, Švajcarci i jedan prijateljski derbi za kraj dana...

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama...

U prvom planu danas je fudbal i to domaći. Preostale su još dve utakmice prvog kola u kojima se sastaju Bačka - Partizan i u derbiju kola Radnički Niš - Čukarički. Tu su i mečevi švajcarskog prvenstva, zatim Šveđani, Norvežani, pa za kraj, negde pred ponoć, najjači >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prijateljski duel dana u kome se sastaju Inter i Pari Sen Žermen.

Većinu ovih parova možete odigrati po znatno višim kvotama samo u našem Trostrukom superparu.

6061: FRANCUSKA M19 - ITALIJA M19, 20.30

(Fudbal, Evropsko prvenstvo, finale)


Veliko finale omladinskog prvenstva Evrope. Francuzi deluju moćno i nedodirljivo na turniru u Nemačkoj. Snagu su pokazali protiv Holandije i posebno protiv Portugala u polufinalu. Italija se provukla među četiri, ali je izbacila Engleze. Na prethodna tri meča Azurina došlo je gg i 2-3 gola.

2706: BAČKA BP – PARTIZAN, 19.00

(Fudbal, Srbija 1)


Partizan ima šansu da se donekle reahabilituje za ispadanje iz Evrope. Teško je govoroti o formi Partizana, jer je iza njih dvomeč sa Lubinom završen istovetnim rezultatom – 0:0. Bačka je debitant na elitnoj sceni. Kao domaćini igraju na stadionu Karađorđe.

2707: RADNIČKI NIŠ – ČUKARIČKI, 20.00

(Fudbal, Srbija 1)


Čukarički je praktično u takmičarskoj formi, jer su odigrali četiri meča u Evropi. Na tri od pomenuta četiri meča došlo je 2-3 gola. Brđani su ostvarili samo jedan trijumf. Radnički prošle sezone nije poražen u sudarima sa ekipom sa Banovog brda.

8556: INTER – PSŽ, 23.00

(Fudbal, Prijateljska utakmica)


Ovo je prvi pravi test za Inter. Do sada su imali promenljive rezultate u pripremnom periodu. Izgubili su čak od sofijskog CSKA. Parižani imaju samo trijumf nad Vest Bromvičom. Poslednja dva međusobna meča ova dva tima dobio je PSŽ identičnim rezultatom – 1:0.

3375:  BAZEL – SION, 16.00

(Fudbal, Švajcarska 1)


Bazel je u nezapamćenoj seriji. Mada je reč o prijateljskim mečevima, Bazel nijednom nije slavio! Ima pet poraza i dva remija, a čak u četiri navrata padalo je po minimum pet golova. Sion je pred ovaj meč odigrao dva jaka susreta sa Monakom i PSV iz čega ima remi i poraz. Ali, oba meča su bila tvrda.

3373: GRASHOPERS – LOZANA, 13.45

(Fudbal, Švajcarska 1)


Lozana je poslednje tri pripremne utakmice za novu sezonu odradila perfektno jer ima tri pobede. Svaki put padalo je bar po tri gola i mreže oba gola su se tresle. Grashopers je uspešno odradio dvomeč sa Rejkjavikom u kvalifikacijama za LE, a na svom terenu slavio je sa 2:1. Protiv Lozane na svom terenu ima tri uzastopna trijumfa.

5405: GETEBORG - JENČEPINGS, 17.30

(Fudbal, Švedska 1)


Gosti su konačno prekinuli seriju neuspelih mečeva pobedom nad slabim Đurgardenom, dok je Geteborg u seriji koja ide još od sredine maja ne zna za poraz. Jenčepings kao gost nije slavio još od početka aprila. U dosad jedinom susretu dva kluba na stadionu Geteborga domaćin je bio bolji i slavio sa 3:1.

5605: OD GRENLAND – VIKING, 18.00

(Fudbal, Norveška 1)


Viking je nanizao dva poraza u ligi, dok je Od u prošlom kolu takođe doživeo neuspeh posle tri vezane pobede. Međutim, Od je kod kuće neuništiv, jer još iz maja vuče seriju pobeda. Takođe i protiv Vikinga ima dva vezana trijumfa, a nije poražen pune četiri godine.

4525: KLUŽ – KONKORDIJA, 20.00

(Fudbal, Rumunija 1)


Kluž u prvi ligaški meč ulazi posle poraza od Astre u Superkupu Rumunije. Takođe, u poslednja dva meča nije dao gol, ali je primio samo jedan. Konkordija se dobro držala protiv Steaue na startu Liga kupa, ali je poražena nakon produžetka. U međusobnim duelima dva tima, kada je Kluž domaćin, obično padaju od dva do tri gola.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.