Murić i Cvetković napustili Partizan

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murić i Cvetković napustili Partizan

Slovenac ide u Banvit, a plej u Manresu

Nastavlja se osipanje Partizana. Crno-bele su u utorak napustila još dvojica standardnih igrača iz minule sezone. Reč je o Edu Muriću i Aleksandru Cvetkoviću.

Sportski direktor kluba iz Humske 1 Dragan Todorić potvrdio je ovu informaciju, a Večernje novosti saznanju da je Murić već dogovorio saradnju sa turskim Banvitom, dok će novi Cvetkovićev klub biti španska Manresa, u koju je pre >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nekoliko dana otišao Petar Aranitović.

Podsećamo, od tima koji je završio prethodnu sezonu, na raspolaganju treneru Aleksandru Džikiću su Vanja Marinković, Adin Vrabac, Božo Đumić, Andrej Magdevski, Miloš Koprivica, Andreja Milutinović i Miloš Glišić.

Klub su napustili Darel Vilijams (Hapoel, Jerusalim), Kevin Džouns (Lokomotiva, Kubanj), Džamar Vilson, dok je neizvesno šta će biti sa Novicom Veličkovićem, koga želi italijanski viceprvak Ređo Emilija.

Parni valjak su pojačali Stefan Birčević i Đorđe Majstorović.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još dva odlaska iz Partizana!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016

Još dvojica veoma bitnih igrača crno-belih iz prošle sezone definitivno napuštaju Partizan!..Edo Murić i Aleksandar Cvetković nisu više košarkaši Partizana, potvrđeno je danas u beogradskom klubu...Sportski direktor crno-belih Dragan Todorić rekao je agenciji Beta da je Murić imao trogodišnji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.