Mnogo obrta u Partizanu, stižu levi bek i - zlatni Orlić!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogo obrta u Partizanu, stižu levi bek i - zlatni ''Orlić''!

Kakav dan u Humskoj! Sam finiš je prelaznog roka, a crno-beli uz brojna iznenađenja jačaju tim koji će pokušati da ostavi dobar utisak u Ligi Evrope.

Podsetimo, ova burna transfer završnica u Humskoj počela je najavom dolaska Miloša Krasića, da bi nekadašnji reprezentativac Srbije u poslednjem trenutku odlučio da ode u poljsku Legiju iz Gdanjska.

Zatim je najavljen dolazak Branislava Jovanovića, koji bi pojačao konkurenciju na poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zadnjeg veznog, ali je i tu došlo do komplikacija, njegov klub Hapoel iz Akre je zatražio odeđeno obeštećenje, pa je posao stopiran.

Ali, u Humskoj ne sede skrštenih ruku i izgleda da imaju još atraktivnije rešenje - Sašu Zdjelara, našeg zlatnog ''Orlića'' koji je član Olimpijakosa!

On će, prema saznanjima ''Blica'', doći u Partizan na jednogodišnju pozajmicu, a sve bi trebalo da bude ozvaničeno u ponedeljak.

I to nije sve, rešeno je i pitanje levog beka! Isti izvor navodi da je danas Nikola Leković došao u Partizan kao slobodan igrač i potpisao ugovor na dve godine.

Radi se o fudbaleru koji je svojevremeno nastupao za Rad i Vojvodinu, u kojoj je igrao zajedno sa Vulićevićem i Oumaruom, pa bi trebalo da se odlično uklopi u ekipu Partizana.

Ostaje još da vidimo da li će i najavljeni transfer Marka Devića biti realizovan...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.