Milutinović prvo pojačanje Partizana?

Izvor: Mondo, 30.Jul.2014, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milutinović prvo pojačanje Partizana?

Nekadašnji talenat FMP Železnika, potom član Crvene zvezde Beograd, blizu je potpisivanja ugovora sa šampionom Srbije.

Foto: MN Press

Andreja Milutinović po svemu sudeći se vraća u Srbiju, nakon sezone provedene u Španiji (druga liga) i Grčkoj.

"Večernje novosti" pišu da se krilni košarkaš ponikao u FMP Železniku nalazi na korak od dogovora sa Partizanom, čije bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tako postao prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Milutinović u avgustu puni 24 godine, visok je 198 centimetara i igra na poziciji niskog krila.

Kod trenera Svetislava Pešića je u sezoni 2011/12 bio standardni deo rotacije Crvene zvezde Beograd, ali je potom, zbog nesuglasica sa upravom kluba, bio van takmičarskog pogona u sezoni 2012/13.

Zanimljivo je da ga je u Zvezdi "bio glas" da najlošije partije pruža upravo u susretima sa Partizanom...

Crno-beli su ovog leta prodali Bogdana Bogdanovića, Žofrija Lovernja i Lea Vestermana, dok je Davis Bertans iskoristio pravo da raskine ugovor.

Draganu Milosavljeviću i Saši Pavloviću su istekle ugovorne obaveze, pri čemu je Duško Vujošević izrazio želju da kapiten ostane i u Partizanu opet dođe do forme koja ga je krasila pre teške povrede kolena.

Partizan iduće sezone ne računa ni na Dejana Muslija.

Što se tiče akvizicija, pre Milutinovića su pominjani samo mladi, neafirmisani igrači iz Srbije i zemalja u okruženju, koji bi za eventualni ugovor trebalo da se izbore tokom probnog perioda.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Grčka

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zvezda ga se olako odrekla, sada stiže kod Vujoševića: Milutinović blizu prelaska u Partizan! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2014

Nekadašnji veliki talenat srpske košarke i bivši prvotimac Crvene zvezde Andreja Milutinović vrlo je blizu prelaska u Partizan, pošto su preogovori već u poodmakloj fazi, pišu Večernje novosti. Milutinović je prve košarkaške korake napravio u rodnoj Batočini, a zatim je igrački stasavao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.