Milosavljević: Kasno smo upalili protiv Budućnosti

Izvor: Press, 22.Dec.2014, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević: Kasno smo upalili protiv Budućnosti

Kapiten crno-belih smatra da njegov tim još ima šanse za plej-of, iako je svestan da će već u utorak protiv Solnoka imati težak posao
Košarkaši Partizana porazom od Budućnosti u Pioniru napravili su džinovski korak unazad kada su u pitanju šanse za plasman u plej-of Jadranske lige. Kapiten crno-belih Dragan Milosavljević priznao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je ekipa doživela težak neuspeh, ali je obećao još veću borbu u nastavku sezone.
Crno-beli su na svom terenu izgubili sa 72:61 u derbiju 13. kola regionalnog takmičenja i sada su ponovo pali na sedmo mesto na tabeli.
Ekipu Partizana, kao i u prošlom kolu protiv Zadra, sa klupe je vodio pomoćni trener Velimir Gašić umesto suspendovanog Duška Vujoševića.
Na terenu se osetilo odsustvo povređenog Đorđa Gagića, pa su crno-beli ostali sa samo jednim klasičnim centrom, Nikolom Milutinovim.
„Budućnost je odigrala odlično, pre svega čvrsto u odbrani. Ubacili su trojke kad je bilo važno, kontrolisali su meč. Mi nismo ušli dobro, u drugom poluvremenu smo pokazali reakciju, ali je bilo kasno. Izgubili smo veoma bitan meč, čeka nas u utorak još jedna teška utakmica, koju moramo da dobijemo protiv Solnoka. Moramo da se podignemo posle ovog poraza”, rekao je Milosavljević.

Već u utorak on će predvoditi ekipu šampiona Srbije protiv mađarskog Solnoka. Na tom meču crno-beli će ponovo imati imperative pobede, ali sada ih čeka još teža borba za plasman u plej-of i konstantno će morati da osluškuju rezultate konkurenata.
Duel sa Solnokom igra se od 20 sati u hali Pionir, a zanimljivo je da prošlogodišnji meč rivala u Beogradu nije ni odigran. Mađari tada nisu došli pravdajući to obavezama u Evročelendž kupu, a na kraju je Partizan dobio meč službenim rezultatom 20:0.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

GAŠIĆ: Tražim reakciju ekipe posle poraza od Budućnosti!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Dec.2014

Crno-beli nemaju vremena da žale zbog poslednjeg poraza, jer ih očekuje meč sa Solnokom..Pomoćni trener Partizana Velimir Gašić poručio je da ekipa mora što pre da zaboravi poraz od Budućnosti (72:61) i okrene se još jednom važnom meču Jadranske lige protiv Solnoka...Crno-beli su prvi deo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.