Milosavljević: Kasno smo upalili protiv Budućnosti, moramo što pre da se podignemo!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Dec.2014, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević: Kasno smo upalili protiv Budućnosti, moramo što pre da se podignemo!

Kapiten crno-belih smatra da njegov tim još ima šanse za plej-of, iako je svestan da će već u utorak protiv Solnoka imati težak posao

Košarkaši Partizana porazom od Budućnosti u Pioniru napravili su džinovski korak unazad kada su u pitanju šanse za plasman u plej-of Jadranske lige. Kapiten crno-belih Dragan Milosavljević priznao je da je ekipa doživela težak neuspeh, ali je obećao još veću borbu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u nastavku sezone.

Crno-beli su na svom terenu izgubili sa 72:61 u derbiju 13. kola regionalnog takmičenja i sada su ponovo pali na sedmo mesto na tabeli.

Ekipu Partizana, kao i u prošlom kolu protiv Zadra, sa klupe je vodio pomoćni trener Velimir Gašić umesto suspendovanog Duška Vujoševića.

Na terenu se osetilo odsustvo povređenog Đorđa Gagića, pa su crno-beli ostali sa samo jednim klasičnim centrom, Nikolom Milutinovim.

“Budućnost je odigrala odlično, pre svega čvrsto u odbrani. Ubacili su trojke kad je bilo važno, kontrolisali su meč. Mi nismo ušli dobro, u drugom poluvremenu smo pokazali reakciju, ali je bilo kasno. Izgubili smo veoma bitan meč, čeka nas u utorak još jedna teška utakmica, koju moramo da dobijemo protiv Solnoka. Moramo da se podignemo posle ovog poraza”, rekao je Milosavljević.

Već u utorak on će predvoditi ekipu šampiona Srbije protiv mađarskog Solnoka. Na tom meču crno-beli će ponovo imati imperative pobede, ali sada ih čeka još teža borba za plasman u plej-of i konstantno će morati da osluškuju rezultate konkurenata.

Duel sa Solnokom igra se od 20 sati u hali Pionir, a zanimljivo je da prošlogodišnji meč rivala u Beogradu nije ni odigran. Mađari tada nisu došli pravdajući to obavezama u Evročelendž kupu, a na kraju je Partizan dobio meč službenim rezultatom 20:0.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.