Milojević: Najbolja sezona u istoriji kluba

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: "Najbolja sezona u istoriji kluba"

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je, pred poslednje kolo Superlige Srbije, da je iza njegove ekipe najbolja takmičarska sezona u istoriji kluba.

Čukarički će domaći šampionat završiti na trećoj poziciji, nezavisno od ishoda utakmice poslednjeg kola protiv subotičkog Spartaka, a u sredu je osvojio prvi trofej u istoriji kluba, pošto je u finalu Kupa Srbije savladao Partizan.

"Utakmica sa Spartakom je poslednja u takmičarskoj sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i posle osvajanja Kupa mogu da kažem da je iza nas najbolja sezona u istoriji FK Čukarički", rekao je Milojević i dodao da je aktuelni sastav tima sa Banovog brda počeo da piše istoriju kluba.

Meč između Čukaričkog i Spartaka, koji se bori za opstanak u Superligi, igra se u nedelju u Subotici.

"Neće biti laka utakmica, respektujemo Spartak kao ekipu. Na domaćem terenu igraju kvalitetno, a mi ćemo učiniti sve da zatvorimo sezonu kao što smo počeli", rekao je Milojević na konferenciji za novinare na Banovom Brdu.

Milojević je naveo i da za ekipu Čukaričkog neće igrati Staniša Mandić koji je sa mladom reprezenativnom selekcijom na svetskom šampionatu na Novom Zelandu i Nikola Janković, zbog crvenog kartona koji je dobio na klupi u finalnoj utakmici Kupa Srbije.

On je naveo da će igrači Čukaričkog posle utakmice poslednjeg kola biti na zasluženom odmoru do 10. juna, kada je okupljanje, lekarski pregledi i nakon toga pripreme pred utakmice kvalifikacija za evropsko takmičenje.

Fudbaler Čukaričkog Andrija Pavlović kazao je da je, iako utakmica sa Spartakom ne znači ništa njegovoj ekipi, tim sa Banovog brda "selektiran i formiran da u svaku utakmicu ide na pobedu".

"Ubeđen sam da imamo jedan od najboljih timova u ligi i veliko je zadovoljstvo biti deo ekipe. Uz dobar pristup ne bi trebalo da imamo problema u Subotici", rekao je Pavlović.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Korać: FK Novi Pazar bilježi najbolje rezultate u istoriji kluba

Izvor: SandzakPress.net, 22.Maj.2015

Novi Pazar – Generalni sekretar FK Novi Pazar Redžep Korać izjavio je večeras gostujući na Regionalnoj televiziji da FK Novi Pazar bilježi najbolje rezultate u Istoriji kluba ali i da će u ponedeljak dobiti licencu za evropska takmičenja. “Za nama je sezona koja će ostati upisana u istoriji...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.