Milinković o Mažiću, penalu i Volkovu

Izvor: Mondo, 28.Apr.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković o Mažiću, penalu i Volkovu

Trener Partizana govorio je i o (ne)spornim detaljima minulog večitog derbija.

Foto: MN Press

Partizan se posle utakmice sa Zvezdom žalio na suđenje Milorada Mažića, a klub je izdao i saopštenje, ocenivši da su crno-beli oštećeni za penal.

Pogledajte momenat iz 62. minuta, u kome Partizan smatra da ga je najbolji srpski sudija Milorad Mažić oštetio, nedosuđivanjem faula >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vukašina Jovanovića na Gregoru Balažicu, par trenutaka pre nego što je Slovenac propustio iznenadnu šansu utakmice.

Trener crno-belih Zoran Milinković govorio je o tom detalju u utorak u Humskoj, na konferenciji za novinare posvećenoj utakmici protiv Jagodine.

"Mažića izuzetno cenim, pokazao je veliki kvalitet nekoliko godina unazad. Ne bih da zvuči kao alibi, treneri to ne mogu da komentarišu, ali mislim da je stručna javnost ocenila da je bio penal", rekao je Milinković.

Šef struke lidera Superlige govorio je i o ljutnji levog beka Partizana Vladimira Volkova usmerenoj ka Mažiću. Podsetimo, defanzivac je arbitra nazvao narcisoidnim i prepotentnim, bez preciziranja na šta misli, iako je najverovatnije bio iziritiran žutim kartonom koji mu je sudija internacionalac pokazao na početku utakmice zbog prigovora.

Milinković je stao u odbranu svog igrača.

"Vlada nije nikog uvredio. Jednostavno, morate da razumete koliko emocija nosi derbi. Prosto, to je bilo spontano, verovatno pod utiskom meča. Ne znam šta bih više mogao da kažem na tu temu, možda je moglo da bude umerenije to što je rekao, ali u redu, sve je to bilo pod naletom emocija", rekao je trener Partizana.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.