Milinković ne odgovara na glupa pitanja!

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2015, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković ne odgovara na "glupa pitanja"!

Prilično neprofesionalno poneli su se rumunski novinari na konferenciji za medije nakon duela Steaua - Partizan pošto su pred trenerom crno-belih konstatovali da je Valerij Božinov debeo.

Nekorektno i neprofesionalno ponašanje rumunskih novinara nakon meča Steaua - Partizan zasmetalo je i treneru srpskog šampiona koji nije želeo da odgovara na "glupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pitanja".

Komentarišući pobredu Valerija Božinova strateg crno-belih rekoa je da tek treba da bude utvrđeno da li je ona ozbiljnije prirode nakon čega je usledio nekorektan komentar rumunskih novinara vezano za težinu bugarskog internacionalca.

"Kako je to gospodin utvrdio? Mi imamo medicinski tim, koji prati i non-stop kontroliše te stvari. Kažite mu da ne odgovaram na glupa pitanja" rekao je Milinković prevodiocu.

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno u prvom susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Steauom a Valerij Božinov napustio je teren posle 19 minuta zbog povrede zadnje lože desne noge.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.