Milinković: Partizan je taj koji više žali za pobedom

Izvor: RTS, 29.Jul.2015, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: Partizan je taj koji više žali za pobedom

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je ponosan na sve što je njegova ekipa uradila u utakmici protiv Steaue, u kvalifikacijama za Ligu šampiona i da će u revanšu crno-beli ići na pobedu.

Fudbaleri Partizana i Steaue odigrali su 1:1 u Bukureštu, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifkacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ligu šampiona.
"Nemam nikakvu dilemu da je Partizan tim koji više žali za pobedom u Bukureštu. Mislim da smo 90 minuta hteli da igramo i iz igre stvarali šanse. Ekipa je mlada, sa mnogo igrača iz škole i mogu da budem ponosan na njih na svemu što su večeras uradili. Možda je nedostajalo sportske sreće da večeras pobedimo", rekao je Milinković na konferenciji za novinare.
Partizan je prvi gol primio posle prekida, ali i kiksa golmana Živka Živkovića koji se okliznuo kod centaršuta.
"Taj pogodak postignut je posle prekršaja u zoni gde to ne sme da se događa. Kod intervencije imali smo peh, golman se okliznuo. Predstoji još 90 minuta u Beogradu, ali kako smo verovali i pred utakmicu u Bukureštu, još više ćemo verovati u sopstvene snage pred punim stadionom u Beogradu", rekao je on.
Trener šampiona Srbije naveo je da se njegova ekipa povukla posle vođstva zbog pritiska Steaue, ali i možda zbog nedostatka iskustva.
"Jedino to što nam je pao nivo igre pri vođstvu, ali ipak treba imati u vidu i činjenicu da je Steaua kvalitetna ekipa", rekao je Milinković.
Upitan kako će crno-beli igrati u revanšu, Milinković je rekao: "Partizan svaku utakmicu igra da pobedi".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milinković: "Partizan je ekipa koja žali za pobedom"

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2015, 00:04

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je ponosan na sve što je njegova ekipa uradila u večerašnjoj utakmici protiv Steaue, u kvalifikacijama za Ligu šampiona i da će u revanšu crno-beli ići na pobedu...Fudbaleri Partizana i Steaue odigrali su večeras 1:1 u Bukureštu, u prvoj utakmici...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.