Milinković: Oprez, još nismo uzeli titulu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: Oprez, još nismo uzeli titulu

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da ekipa sa velikom dozom opreza dočekuje Jagodinu, ali dodao da se nada pobedi koja bi je približila tituli.

- Posle derbija emotivno i fizički smo ispražnjeni, a treći put u kratkom periodu igramo sa Jagodinom. Cenim rivala, uprkos lošim rezultatima, ali duel poziva na oprez. Pokušaćemo da ostvarimo pobedu i korak bliže budemo tituli - rekao je Milinković.

Zbog žutih kartona utakmicu će propustiti standardni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prvotimci Partizana Nikola Drinčić i Vladimir Volkov.

- Jagodina je u krizi rezultata, ali ima dobar tim. Respektujemo šta su sve radili proteklih četiri ili pet godina i neozbiljno bi bilo da ih olako shvatimo - naveo je trener crno-belih.

Milinković nije želeo previše da govori o derbiju, istakavši da trenutno razmišlja samo o meču protiv Jagodine.

Derbi u polumraku, srpski fudbal u totalnom mraku!

- Mnogi su se složili da je Partizan bio bolji od Zvezde. Mogli smo bolje i sa više da izađemo, ali ona je sada prošlost. Još nismo uzeli naslov prvaka i svaka utakmica je specifična.

Strateg crno-belih se osvrnuo i na situaciju iz 62. minuta sa "večitog" derbija, kada su crno-beli u jednom napadu tražili dva penala.

PARTIZAN: Oštećeni smo, ovo je bio penal (VIDEO)

- Sudiju Mažića cenim i pokazao je veliki kvalitet. Ne bih da zvuči kao alibi, ali treneri ne bi trebalo da komentarišu suđenje. Stručna javnost prokomentarisala je da je bio penal - zaključio je Milinković.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.