Milinković: Odakle tolika mržnja sa tribina?!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: Odakle tolika mržnja sa tribina?!

Trener Partizana Zoran Milinković potcenio je Novi Pazar ili je sve karte bacio na Steaue. Kormilar srpskog šampiona izveo je rezerviste na teren kraj Jošanie, izuzev golmana Živkovića, i... poraz je bio neminovan. Junak meča bio je Stefan Aškovski koga je Milinković "precrtao" pre početka sezone. Ovaj mu je "vratio" sa dva gola.

Ipak, Milinković je rekao da ne žali zbog odlaska Aškovskog, a o porazu kraj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Jošanice je rekao:

- Čestitke Novom Pazaru na pobedi. Više su je želeli. A Partizan je osim vođstva odigrao vrlo loše. Dosta konfuzno, sa mnogo problema u zadnjoj liniji. Treba izvući pouke iz ovog poraza - rekao je Milnković,  a onda kritikovao navijače Novog Pazara.

- Neću da govorim o ambijentu. I nikada neću moći da razumem toliku mržnju sa tribina i toliku količinu naboja - istakao je Milinković.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.