Milinković: Nije nam suđen jedanaesterac u Čačku, pružili smo dobru igru

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: Nije nam suđen jedanaesterac u Čačku, pružili smo dobru igru

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je posle remija protiv Borca 3:3 na kraju sezone Jelen Superlige da su crno-beli oštećeni za jedanaesterac, ali da su mogli da pobede i posle isključenja Nikole Ninković.

"Mislim da smo imali konkretno prvo poluvreme, ali na startu drugog jedan pad, što je Borac iskoristio da povede, a to se desilo možda u momentu kada je Partizan trebalo da izjednači. Ninković je dobio crveni karton, a trenutak pre toga, igrač Borca igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je rukom u šesnaestercu, za čist penal. I sa 10 igrača smo pružili vrlo dobru igru", rekao je Milinković.

Partizan je sakupio 71 bod, sedam više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.