Milinković: Ne dovodimo novog štopera! Fabrisio je plakao zbog povrede

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2015, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: Ne dovodimo novog štopera! Fabrisio je plakao zbog povrede

Strateg crno-belih sa Pohorja poručio da očekuje da brazilski defanizivac pauzira tri nedelje zbog povrede zadnje lože

Taman kada je ekipa Partizana počela ozbiljno da se uigrava na pripremama u Sloveniji, crno-bele je zadesio peh sa povredom novajlije u zadnjoj lini Brazilca Fabrisija Dornelasa.

Trener Zoran Milinković kaže da ima puno poverenje u preostala tri štopera - Lazara Ćirkovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Gregora Balažica i Miloša Ostojića i dodaje da se ne planira dovođenje novog igrač na toj poziciji zbog sadašnje situacije.

“Povreda Fabrisija je za nas veliki peh. Taman se navikao, progovorio... Došao je i Abubakar, koji zna portugalski. Plakao je u svlačionici, nikad nije imao takvu povredu. Nadamo se najboljem, ne verujem da će odsustvovati više od tri sedmice“, rekao je Milinković za Novosti.

Brazilac se u nedelju vratio u Beograd, rezultati kažu da je došlo do rupture mišića što iziskuje najmanje tronedeljnu pauzu.

“Imam poverenje u Lazara Ćirkovića i Miloša Ostojića. Uz Gregora Balažica, to su štoperi za koje smo se odlučili. Ne verujem da ćemo se posle ove nepredviđene situacije opredeliti za dovođenje novog igrača“, naveo je Milinković.

On je dodao da je jedini razlog za odlazak Branka Ilića iz kluba dobra ponuda kazahstanske Astane.

Prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv gruzijske Dile Gori ekipa Partizana igraće 14. jula u Beogradu.

(FOTO: FK Partizan)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.