Milinković: Ispražnjeni smo emotivno i fizički

Izvor: Beta, 28.Apr.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: Ispražnjeni smo emotivno i fizički

BEOGRAD, 28. aprila 2015. (Beta) - Trener Partizana Zoran Milinković rekao je u utorak da su njegovi fudbaleri fizički i emotivno "ispražnjeni" posle utakmice sa Crvenom zvezdom, ali da će pokušati da pobede Jagodinu i naprave još jedan korak ka tituli.

"Emotivno i fizički smo ispražnjeni posle derbija, što je normalno. Na raspored ne možemo da utičemo. Pokušaćemo da osvojimo tri boda i napravimo još jedan korak ka cilju, a to je titula", rekao je Milinković na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << za novinare na stadionu Partizana.

Crno-beli će se u sredu u vanrednom, 25. kolu srpskog prvenstva sastati sa Jagodinom, četiri dana nakon remija bez golova u sa Zvezdom, posle čega je Partizan zadržao pet bodova prednosti u odnosu na "večitog" rivala.

"Nema razloga za euforiju, još nismo osvojili titulu. Idemo utakmicu po utakmicu. Samo želim da moji momci nastave da ovako brane boje svog kluba, to je najvažnije", istakao je Milinković.

Utakmica će se igrati u sredu od 18.30 na stadionu Partizana.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jagodina

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.