Milica Dabović ima poruku za navijače Partizana!

Izvor: Mondo, 20.Feb.2017, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Dabović ima poruku za navijače Partizana!

Partizan i Milica se nalaze u pregovorima oko povratka nekadašnjeg kapitena reprezentacije u Beograd.

Od 2010. do 2013, uz tri titule prvaka Srbije, dva Kupa i dve ABA lige, a možda i od 2017. do…

...ko zna kad. Verovatno kraja karijere.

Postoji mogućnost da se nekadašnji kapiten ženske reprezentacije Srbije u košarci, Milica Dabović (35), vrati u Partizan.

"Danas sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << razgovarala sa Srbom o povratku u Partizan, velike su šanse i velika je moja želja", rekla je starija od sestara Dabović u razgovoru za "Kurir" dan pre nego što je javnost saznala da ju je bivši dečko mučio, davio i da je za njim raspisana poternica.

Ne pominjući lične probleme, evropska prvakinja i bronzana sa Olimpijskih igara u Riju 2016. godine, govorila je samo o sportskim temama, koje su trenutno vezane za povratak među crno-bele.

"Bila bih veoma srećna kada bih ponovo obukla crno-beli dres. Potpuno sam sigurna da bismo s Grobarima opet pobeđivale i punile hale", dodala je Novljanka.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.