Milan Mačvan MVP grupne faze Evrokupa

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2014, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Mačvan MVP grupne faze Evrokupa

Partizanov krilni centar dominirao prvom fazom, ubedljivo najkorisniji

Milan Mačvan je najkorisniji košarkaš grupne faze Evrokupa, sa prosečnim indeksom korisnosti 26. Iza sebe je ostavio Dontu Smita iz Hapoela i Derika Brauna iz Krasnodara.

Nažalost fantastične partije Milana Mačvana nisu bile dovoljne da Partizan prođe dalje, a crno-beli su se od Evrope oprostili u sredu uveče, ubedljivom pobedom na Asesoftom u Rumuniji. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Zanimljivo je da razlika između Mačvana i trećeplasiranog Derika Brauna identična kao razlika između petnaestoplasiranog Bredlija Vanamejkera i već pomenutog Brauna. To dovoljno govori o dominaciji Mačvana u Evrokupu.

Mačvan je na šest utakmica u Evrokupu beležio prosečno 18 poena, 8,7 skokova i gotovo četiri asistencije. Efikasniji od njega bili su samo Kris Lofton sa 21 i Rendi Kalpeper sa 18,3 poena po utakmici.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.