Mihajlović želi u crveno-belo: Znam da se raspituju

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović želi u crveno-belo: Znam da se raspituju

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev prilikom predstavljanja Nemanje Mihajlovića rekao je da je baš on jedna od najavljenih "bombi" u prelaznom roku, a mladi fudbaler je potvrdio njegove reči odličnim partijama na početku prolećnog dela sezone.

Vrlo dobre partije su prilično osmelile Mihajlovića, toliko da veruje da čak zaslužuje poziv i u senniorski tim reprezentacije Srbije što je i izjavio u intervjuu za novosadski Dnevnik.

- Mislim da sam zaslužio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << šansu u državnom timu. Mogu da igram na obe strane, tako da bi budući selektor imao više kombinacija sa mnom. Nije mi strana ni pozicija klasicnog napadača. U takvoj situaciji mislim da bi reprezentacija bila na dobitku. Bliže se takmičarske utakmice i stručni štab na skeneru mora da ima što više igrača. Vidim sebe u tome - kazao je prvotimac crno-belih.

Kada je u pitanju odlazak u inostranstvo Mihajlović nema dilemu za koga bi voleo da igra.

- Što se internacionalne karijere tiče, voleo bih jednog dana da zaigram u Arsenalu, jer je to klub koji dovodi mlade igrače, a brzina je jedan od presudnih faktora za njihovo dovođenje. To su sve moji atributi, po čaršiji se priča da je slavni engleski klub zainteresovan za mene i Vlahovića, ali ja o tome ne znam ništa. Čuo sam i da se i Benfika raspituje za mene. Videćemo šta će vreme doneti.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.