Mesec velikih potpisa u Humskoj: Partizan doveo i četvrtog sponzora u poslednjih 30 dana

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesec velikih potpisa u Humskoj: Partizan doveo i četvrtog sponzora u poslednjih 30 dana

Crno-beli overili saradnju sa „Laptop centrom“ do juna 2016. godine

Prokrčili su fudbaleri Partizana put ka 26. tituli prvaka, potrebne su im još dve pobede u preostala četiri kola da se okite šampionskim naslovom, a paralelno sa rezultatskim, beleže i crno-beli uspehe na poslovnom planu. Rukovodstvo kluba iz Humske potpisalo je i treći sponzorski ugovor u poslednjih mesec dana i najavilo daleko bolju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << atmosferu pred izlazak na međunarodnu scenu.

Posle „Telekoma Srbije“, sa kojim je dogovoreno generalno sponzorstvo, te kompanija „Zepter internacional“ i „Ktitor“, novi partner Partizana postao je maloprodajni lanac tehnike „Laptop centar“, koji će biti uz crno-bele do leta 2016. godine.

U ime Parnog valjka ugovor sa „Laptop centrom“ overio je generalni direktor Miloš Vazura.

„U korak sa šampionskim ambicijama i rezultatima idemo i ka ostvarenju našeg biznis plana. Ukoliko želimo da pariramo i drugim klubovima u Evropi, ne samo rezultatima već i po načinu rada i infrastrukturi, onda moramo da radimo na tome. Naša želja je da Partizan bude moderan klub sa evropskim sistemom rada i menadžmentom“, obrazložio je Vazura.

Kako su najavili iz Partizana, „Laptop centar“ će ponuditi navijačima crno-belih potpuno nov koncept prodaje tehničkih uredjaja, koje će moći da koriste kako na stadionima, tako i u sviojim domovima, odakle će moćio da prate utakmice crno-belih i uživaju u drugim aktivnostima.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NE STAJU SA ‘POJAČANJIMA': Partizan dobio još jednog sponzora!

Izvor: HotSport.rs, 04.Maj.2015, 14:02

Posle potpisivanja sponzorskih ugovora sa eminentnim kompanijama poput Ktitora i Zepter Internacional, sponzorskom pulu FK Partizan priključio se i vodeći maloprodajni lanac tehnike Laptop centar. . . Ugovor sklopljen do kraja sledeće sezone između Laptop centra i  FK Partizan potpisali su direktor...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.